Youtube Харесай ни във Facebook Следвайте ни
Регистрация

Повече за MAGGI®

Юлиус Маги Марката MAGGI®  е основана от Юлиус Маги, който се прочува в кулинарния свят, след като изобретява съоръжение за смилане и изпичане на богати на витамини зеленчуци и създава технологията за тяхното трайно съхраняване.

От 1883 година насам MAGGI® e извор на кулинарно вдъхновение за жените по целия свят и незаменим кулинарен помощник както за активно работещата жена, така и за жената-домакиня, тъй като не само прави готвенето лесно и забавно, но придава на ястията уникален вкус и аромат.

С идеята да направи всяко ваше ястие по-вкусно, по-ароматно и по-лесно за приготвяне, MAGGI® създаде голямо разнообразие от бульони, подправки, супи и фиксове, които ви помагат да бъдете творец в кухнята и да създавате с лекота впечатляващи кулинарни произведения, които ще задоволят и най-взискателните вкусове в семейството. С MAGGI® готвенето вече не отнема часове, а минути, което ви спестява време, през което да дарите с внимание любимите си хора.

MAGGI® продължава да ви изненадва с нови продукти и идеи, за да не спирате да радвате хората, които обичате, с топло и вкусно ястие всеки ден. Защото MAGGI® знае, че разнообразното и пълноценно хранене е много важно, за да бъдете здрави и щастливи - вие и вашето семейство.

Нестле България

Историята на Нестле България започва през 1994 г., когато Nestle купува най-големия производител на шоколадови и захарни изделия ШЗИ София. Самата фабрика е създадена още през 1939 г. от Стефан Тодоров и е наречена “Щастие”.

Нестле България АД е един от най-големите стратегически инвеститори на българския пазар в сферата на хранителната промишленост. Общият брой на работните места в компанията надхвърля 1 600.

Продуктовата гама на Нестле България е изключително богата – детски храни, кулинарни продукти, шоколади, шоколадови бонбони, десерти, шоколадови и обикновени бисквити, млечни продукти, зърнени закуски, храни за домашни любимци, сладоледи и други. Марките, с които компанията е известна на българския потребител, са: Nestle Мура, Nestle Kit Kat, Nestle Lion, шоколади, шоколадови бонбони и шоколадови бисквити Nestle, бисквити Nestle Житен Дар, аеро шоколад Nestle LZ, шоколадови бонбони Nestle Таралежки, както и с международните марки Nescafe, MAGGI®, Nesquik, Nido, зърнени закуски Nestle, детски храни и продукти с марката Nestle Ice Cream.

През годините компанията се усъвършенства и предлага разнообразни хранителни продукти с отлично качество. Защото добрата храна означава добър живот!

Пощенски адрес:

София 1360
Бул Европа 128
България
Тел: (359) 2 9390 333
Факс: (359) 2 925 1040
Е-мейл адрес: nestle.bulgaria@bg.nestle.com
Интернет сайт: www.nestle.bg
 
Нестле България АД е акционерно дружество, вписано в търговския регистър при Агенцията по вписванията, регистрирано със съдебно решение на Софийски градски съд по фирмено дело 26521/1991, ЕИК 831650349 и е представлявано от Хуан Карлос Пералехо, Изпълнителен Директор.

Благодарим ви!

Повече за Нестле България можете да научите тук.

Философията на Юлиус Маги

През 1896 г. Юлиус Маги наследява мелницата на баща си. В тези години храната на работещите е доста оскъдна. Юлиус Маги и физикът Фридолин Шулер решават да работят заедно и да открият как да подобрят храненето на работническата класа.

  • През 1884 г. Юлиус Маги представя на пазара разтворим зеленчуков протеин под формата на ястие: достъпен източник на белтъчини, с висока хранителна стойност, което се приготвя лесно и бързо.
  • През 1886 г. той пуска инстантни супи, последвани от добре познатия MAGGI® сос за овкусяване - подправка, която придава божествен вкус на храната.

Наситен вкус и революционен начин на готвене,
който отговоря на нуждите на хората

125 години по-късно, мисията на Юлиус Маги да прави вкусна и питателна храна, достъпна до всички, е по-силна от всякога за марката, носеща неговото име.

Хората все още срещат трудности да се хранят балансирано заради:

  • Ограничения достъп до богата на протеини храна
  • Липсата на достатъчно информация и познания за здравословното хранене
  • Липсата на здравословни хранителни навици

И днес целта на MAGGI е да подобри живота на хората по отношение на тяхното хранене:

  • Като улесни и превърне готвенето в удоволствие
  • И придаде на ястията по-добър вкус

Всичко това е съобразено с потребностите на хората в различните райони.

Днес ние в MAGGI вярваме, че най-ценното се случва в къщи. Ние вярваме, че готвенето у дома е един от онези ценни моменти, в които споделяме с най-близките си както вкусната храна, така и незабравими мигове.

Ние вярваме, че домашно приготвените ястия са не само по-свежи и балансирани, а и ни дават повод да споделяме повече мигове със семейството си, както по време на консумирането, така и по време на приготвяне на храната.

Също така ние добре осъзнаваме, че не е нито лесно, нито плашещо да готвим всеки ден. Затова с продуктиет MAGGI ние целим да превърнем готвенето у дома в удоволствие. Как го постигаме? Като даваме разнообразни продукти и идеи за забавно и лесно готвене на балансирани и вкусни ястия, които семейството и близките ви обичат.

В нашия сайт ще откриете редица рецепти и ценни съвети, с които готвенето ще се превърне в удоволствие, защото готвенето у дома създава щастливи мигове за семейството.