Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Нарежете морковите на едри резени.
Отворете MAGGI® Идея за Сочни ребърца пикантни
Изкарайте плика за печене.
Разтворете го внимателно.
Сложете морковите.
Сложете и двата свински джолана.
Изсипете подправките в плика.
Добавете водата.
Вържете на около 6-8 см от върха на плика.
Поставете в тава за печене.
55 Мин.
Сложете в топла фурна на 200 градуса.
Нещо много важно, не дупчете плика!
За да се сготви и задуши, и да поеме всички аромати на подправките, не дупчете плика за печене.
След час и половина имате готов сочен, пикантен печен джолан на фурна.
Пригответе продуките.
2
Нарежете морковите на едри резени.
Отворете MAGGI® Идея за Сочни ребърца пикантни
Изкарайте плика за печене.
Разтворете го внимателно.
Сложете морковите.
Сложете и двата свински джолана.
Изсипете подправките в плика.
Добавете водата.
Вържете на около 6-8 см от върха на плика.
Поставете в тава за печене.
2
Сложете в топла фурна на 200 градуса.
Нещо много важно, не дупчете плика!
За да се сготви и задуши, и да поеме всички аромати на подправките, не дупчете плика за печене.
След час и половина имате готов сочен, пикантен печен джолан на фурна.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук