Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
В тенджера се слага лещата и кубчето бульон. Слагаме водата. Варим на умерен котлон до сваряване на лещата. Като се следим водата в тенджерата. Когато лещата е готова се маха от котлона и се оставя да се охлади.
Добавяме зехтина, чесъна, солта, черен пипер и магданоз. Блендираме до получаване на пастет от леща.
Поливаме със струя зехтин и поръсваме с червен пипер. Аз избрах да поднеса моята разядка/хумус от леща със сухари. Невероятно засищащо, вкусно, ароматно и полезно предложение за предястие и идеална рецепта за хумус.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук