Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за свински врат със зелен лук е мариноването на свинското месо.
Нарязаните пържоли или месо се мариноват като се смеси MAGGI® Щипка Вкус за свинско месо със олио или зехтин.
Оставете го да почине.
10 Мин.
Разбъркайте добре сместа от подправки и мазнина.
Намажете много добре и от двете страни свинското месо.
Оставете да си почине няколко минути.
(По препоръка от подправката времето е 30 минути.)
Запечете месото на тиган.
5 Мин.
През това време почистете и нарежете лука.
Вземете тиган и поставете пържолите от свински врат.
Сложете смело марината към тях, не я оставяйте, а я използвайте.
Запечете месото за около 5 минути от страна.
Задушете и лука и сервирайте топло.
5 Мин.
Извадете свинското месо от тигана и сложете зеления лук.
Задушете го за около 5 минути или докато омекне.
Върнете пържолите в тигана и спрете котлона.
Оставете така няколко минути.
Поднесете свинско със зелен лук топло.
Мариновайте месото.
4
Първата стъпка от рецептата за свински врат със зелен лук е мариноването на свинското месо.
Нарязаните пържоли или месо се мариноват като се смеси MAGGI® Щипка Вкус за свинско месо със олио или зехтин.
Оставете го да почине.
4
Разбъркайте добре сместа от подправки и мазнина.
Намажете много добре и от двете страни свинското месо.
Оставете да си почине няколко минути.
(По препоръка от подправката времето е 30 минути.)
Запечете месото на тиган.
4
През това време почистете и нарежете лука.
Вземете тиган и поставете пържолите от свински врат.
Сложете смело марината към тях, не я оставяйте, а я използвайте.
Запечете месото за около 5 минути от страна.
Задушете и лука и сервирайте топло.
4
Извадете свинското месо от тигана и сложете зеления лук.
Задушете го за около 5 минути или докато омекне.
Върнете пържолите в тигана и спрете котлона.
Оставете така няколко минути.
Поднесете свинско със зелен лук топло.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук