Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата от рецептата за пилешко филе с плънка е овкусяването на пилешкото филе. Направете разрези на филето така, че да се образува нещо като джоб.
Подправете го с подправката.
Втора стъпка
5 Мин.
Пригответе плънката.
Всички продукти от нея се намачкват с вилица.
Сложете плънка и с помощта на клечки за зъби затворете филето.
Трета стъпка
5 Мин.
Подрете филето в тавичка, можете да сложите малко мазнина на дъното на тавата.
Нарежете моцарелата на ситно.
Накълцайте скилидка чесън на ситно и нарежете розмарина също на ситно.
Поръсете филетата с овкусената моцарела.
Сложете фолио отгоре.
Четвърта стъпка
30 Мин.
Печете в топла фурна на 200 градуса на горен и долен реотан.
Не се добавя течност в тавата и не се използва сол, защото подправката е отлично балансирана.
Печете 30 минути.
Поднесете готово филе с усмивка и много любов.
Уханието на розмарин, чесън, подправки събужда апетита на мига.
Първа стъпка
4
Първата от рецептата за пилешко филе с плънка е овкусяването на пилешкото филе. Направете разрези на филето така, че да се образува нещо като джоб.
Подправете го с подправката.
Втора стъпка
4
Пригответе плънката.
Всички продукти от нея се намачкват с вилица.
Сложете плънка и с помощта на клечки за зъби затворете филето.
Трета стъпка
4
Подрете филето в тавичка, можете да сложите малко мазнина на дъното на тавата.
Нарежете моцарелата на ситно.
Накълцайте скилидка чесън на ситно и нарежете розмарина също на ситно.
Поръсете филетата с овкусената моцарела.
Сложете фолио отгоре.
Четвърта стъпка
4
Печете в топла фурна на 200 градуса на горен и долен реотан.
Не се добавя течност в тавата и не се използва сол, защото подправката е отлично балансирана.
Печете 30 минути.
Поднесете готово филе с усмивка и много любов.
Уханието на розмарин, чесън, подправки събужда апетита на мига.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук