Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за кето руло е приготвяне на зеленчуците. Настържете тиквичката, пиперките на ренде.
Към зеленчуците добавете MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци. Сложете яйцата и разбъркайте добре. Добавете настъргания кашкавал и сирене. Поръсете с копър.
Основата за рулото се пече в тавата на фурната, която е покрита с хартия за печене. Може да намажете хартията с малко мазнина, за да отлепите основата. Разпределете внимателно сместа. Отгоре декорирайте с тънки резени гъби печурка, червен лук, цвят от тиквичка и зелени подправки. Изпечете в топла фурна на 200 градуса на горен и долен реотан. Печете около 20 минути или до получаване на загар на основата
Докато рулото се пече направете плънката. В купа се смесват сирената и сметаната. Добавяте чесън и копър и бъркате за да стане крем. Извадете от фурната и покрийте с кухненска кърпа. Обърнете тавата върху кърпата.
Опитайте внимателно да махнете хартията и да навиете рулото заедно с кърпата. Така ще избегнете начупване на рулото. Охладете блата и намажете с плънката. Внимателно навийте на руло. Оставете в хладилник за една нощ или 6-8 часа. Ето го и готово охладено и нарязано кето зеленчуково руло. Очаква да бъде опитано.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук