Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за ризото с тиква и приготвянето на зеленчуците. Нарежете на кубчета тиквата и гъбите. Лукът се нарязва на ситно.
В тиган се слагат 2-3 супени лъжици зехтин и зеленчуците. Задушаваме за около 5 минути. Добавяме ориза и бъркаме. След няколко минути, се слага виното. Когато се изпари слагаме бульона.
Правим ризотото на умерен огън и бъркаме непрекъснато. Смесваме водата и сметаната. Към тях изсипваме MAGGI® Trattoria a casa рецепта за талиатели с гъби. Разбъркваме добре.
Преди да добавим гъбения сос, трябва да сме сигурни, че на ориза му остават не повече от 4-5 минути готвене. Сега тук искам да вмъкна, че в истинското ризото оризът е ал денте. Това ще рече, че не е разварен, както го консумираме ние тук. Съветът ми е, да проверите ориза на вкус, и ако е по вашия вкус, добавете гъбения сос. Бъркайте непрекъснато. Соса се сгъстява бързо. Добавете пармезана и поднесете. Приятели, ето че нашата рецепта за ризото с тиква и гъби е изпълнена и сами виждате колко лесно стана приготвянето му. Buon appetito!
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук