Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за кошнички от кисело зеле е подготовката на продуктите. Хубаво е да си нарежете праза на ситно, гъбите също. Моркова на кубчета. Готвенето започва с поставянето на тиган с малко мазнина на котлона. Сложете в тигана първо праза, после морковите. Задушете за кратко, след което добавяте гъбите. Отново се разбърква и готви за минута.
Сложете ориза към зеленчуците. Разбърква се отново. Сложете черен пипер, кимион и джоджен.
Идва ред и на MAGGI® Течен бульон Зеленчуков, аз сложих лъжица и половина. Отново бъркаме, за да овкусим и обогатим плънката. На няколко етапа се слага водата. Първо сложете две чаши и половина, след което оставете ориза да поеме течността и да се охлади за малко.
Пригответе си форми за мъфини и киселото зеле. Вземете лист зеле и го поставете във формата. Оформете кошничка. Напълнете с ориз. Към всяка кошничка може да сложите и резен гъбка, за да е по-красива. Разпределете и останала вода в пълните кошнички.
Кошничките от кисело зеле се пекат във фурната на горен и долен реотан, за 20 минути или до готовност на ориза и зелето. Приятели, надявам се тази идея за кисело зеле с ориз да ви хареса и да я пробвате.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук