Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от тази рецепта за бохча със свинско и пилешко месо е подготовката на продуктите. Нарежете свинското и пилешкото на кубчета с еднакъв размер. Нарежете гъбите и чесъна. Киселите краставици също.
В подходящ тиган сложете маслото и когато се сгорещи добавете чесъна. Той ще освободи аромат. След чесъна се изсипват гъбите и се запържват в маслото до златисто. В тигана добавяме двата вида месо и готвим 5 минути. Подправяме с черен пипер и сол.
Идва ред и на MAGGI® Течен бульон Пилешки. Слагаме бульона и отново разбъркваме. Готвим около 2 минути.
Слагаме сметаната. Разбъркваме и оставяме да къкри. Накрая идва ред на киселите краставици. Финално нашата плънка за бохчата е готов, не пропускаме и магданоз за аромат.
Рецептата за Бохча продължава с издълбаването на хляба. Пълним хляба с плънката. Отгоре поръсваме с кашкавал. За хрупкавост на хлебчето и повече вкус, сложете няколко резена масло около кашкавала, а може да намажете и хляба отгоре.
Печете в топла фурна на 150 градуса за 20 минути. Следете внимателно фурната, за д ане изгори хялаба ви. Капачето се пече в тавичката до бохчата. Бохчата се пече без капачето. Какво да ви кажа, приятели, това е голяма вкусотия! Тази Бохча с пилешко и свинско е наистина невероятно вкусна. Ще се радвам да ми се доверите и да я пробвате.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук