Сготви бързо и лесно сочно изкушение от ароматни ребърца, приготвени в специален плик за печене. Сега MAGGI® Идея за Сочни ребърца ти предоставя неустоимо вдъхновение в кухнята, с което да възхитиш и най-придирчивите си гости.
Съставки: изсушени зеленчуци 42% (картофи, червен пипер, чесън 10,4%, лук 4,6%, домати), сол, царевично нишесте, захар, ароматизанти, екстракт от мая, карамелизирана захар,
подправки 3,1% (джинджифил, семена от кориандър, дафинов лист 0,6%, лют червен пипер), ароматни подправки (листенца магданоз 1,9%, риган), киселина (лимонена киселина), ферментирал
пшеничен протеин, слънчогледово масло, пушилен ароматизант.
за 100 гр. | за порция | %RI* за възрастен | |
---|---|---|---|
Енергия |
271 kcal 1141 kJ |
311 kcal 1300 kJ |
15 % |
Мазнини | 3.5 g | 18.1 g | 26 % |
от които наситени | 0.6 g | 3.9 g | 20 % |
Въглехидрати | 44.8 g | 3.1 g | 1 % |
от които захари | 19.5 g | 1.4 g | 1 % |
Хранителни влакнини | 8.8 g | 0.6 g | - No Values |
Белтъчини | 10.6 g | 33.7 g | 67 % |
Сол | 21.50 g | 1.73 g | 29 % |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
яйца |
да
|
Може да съдържа следи | - No Values |
соя |
да
|
Може да съдържа следи | - No Values |
мляко |
да
|
Може да съдържа следи | - No Values |
целина |
да
|
може да съдържа следи | - No Values |
горчица |
да
|
Може да съдържа следи | - No Values |
Да - добавка според рецептата
Не - липсва според рецептата
N / A - липсва информация
MAGGI® Идея за Сочни ребърца е идеално предложение за направата на вечеря, която е неустоимо вкусна, направена бързо, без да цапаш много съдове и да получи резултат, от който всички ще са доволни и ще питат за още.
Необходими продукти:
1 kg свински ребърца
Начин на приготвяне:
1.Предварително загрейте фурната на 200°C. Oтворете плика и отстранете червения стикер. Връзката за затваряне е загъната в плика. Нарежете ребърцата на порции (5 cm, едно или две ребра) и ги поставете в плика.
2. Затворете плика с приложената връзка на около 6-8 от горната му част и разклатете внимателно, до пълното и равномерно овкусяване на продуктите.
4. Поставете плика в съд за печене в долната половина на фурната. Имайте предвид, че пликът ще се надуе по време на печене и не трябва да се допира до стените или реотаните на фурната.
5. Печете за 60 минути на 200°C на горен и долен нагревател или на вентилатор. Бъдете внимателни - пликът е нагрят и когато го отваряте, горещ въздух излиза отвътре.
Да се съхранява на сухо място при стайна температура