Насладете се на изключително вкусно и сочно пилешко в барбекю сос. Усетете блаженството на вкуса чрез внимателно подбраните подправки и изсушени зеленчуци, съчетани само в MAGGI® Идея за Сочно пиле Барбекю.
Съставки: захар, изсушени зеленчуци25.2% (домати 10,2%, картофи, лук 3,9%, червен пипер1,4%), сол, царевично нишесте, киселина (лимонена киселина), оцветител (карамел
обикновен), ароматизанти, подправки 2,5% (черен пипер, лют червен пипер, джинджифил 0,5%, канела, семена от кориандър, кимион), слънчогледово масло, пушилен
ароматизант.
за 100 гр. | за порция | %RI* за възрастен | |
---|---|---|---|
Енергия |
330 kcal 1398 kJ |
366 kcal 1531 kJ |
18 % |
Мазнини | 2.2 g | 14.8 g | 21 % |
от които наситени | 0.3 g | 3.1 g | 16 % |
Въглехидрати | 72.0 g | 27.2 g | 10 % |
от които захари | 53.4 g | 9.5 g | 11.00 % |
Хранителни влакнини | 3.6 g | 3.1 g | - No Values |
Белтъчини | 3.8 g | 29.1 g | 58 % |
Сол | 9.85 g | 1.31 g | 22 % |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
глутен |
да
|
Може да съдържа следи | - No Values |
яйца |
да
|
Може да съдържа следи | - No Values |
соя |
да
|
Може да съдържа следи | - No Values |
мляко |
да
|
Може да съдържа следи | - No Values |
целина |
да
|
Може да съдържа следи | - No Values |
горчица |
да
|
Може да съдържа следи | - No Values |
Да - добавка според рецептата
Не - липсва според рецептата
N / A - липсва информация
MAGGI® Идея за Сочно пиле е идеално предложение за направата на вечеря, която е неустоимо вкусна, направена бързо, без да цапаш много съдове и да получи резултат, от който всички ще са доволни и ще питат за още.
Необходими продукти:
8 пилешки бутчета (около 1 kg)
Начин на приготвяне:
1.Предварително загрейте фурната на 200°C. Oтворете плика и отстранете червения стикер. Връзката за затваряне е загъната в плика. Поставете пилешките бутчета и сместа в плика.
2. Затворете плика с приложената връзка на около 6-8 от горната му част и разклатете внимателно, до пълното и равномерно овкусяване на продуктите.
4. Поставете плика в съд за печене в долната половина на фурната. Имайте предвид, че пликът ще се надуе по време на печене и не трябва да се допира до стените или реотаните на фурната.
5. Печете за 60 минути на 200°C на горен и долен нагревател или на вентилатор. Бъдете внимателни - пликът е нагрят и когато го отваряте, горещ въздух излиза отвътре.
Да се съхранява на сухо и хладно място.