Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Измийте ечемика с помощта на гевгир или едра цедка и накиснете във вода за няколко часа. Сварете заедно с малко червен, черен пипер и лук. Варете в продължение на 30 минути, като добавяте вода непрекъснато.
Загрейте 2 лъжици зехтин в дълбок тиган и сотирайте в тях лука и чесъна. Когато омекнат, добавете почистените и нарязани гъби и оставете на огъня за около 5 минути, като разбърквате непрекъснато.
Разтворете MAGGI® Trattoria a casa Рецепта за ризото с пиле и гъби в 500 ml топла, но не гореща вода и разбъркайте. Добавете към сотираните гъби и лук и продължете да варите.
Добавете сварения ечемик към този микс и разбъркайте леко. Прибавете отцедения боб и подправете с балсамико на вкус. Когато всички продукти са добре смесени, добавете сварения и отцеден спанак. Варете няколко минути, докато спанакът омекне. Ако спанакът е замразен, сместа ще трябва да поври малко по-дълго.
Поръсете готовото орзото с настърган пармезан и пресен, нарязан магданоз. За финал добавете и няколко капки зехтин. 6. Сервирайте с гарнитура от пресни червени чушки и краставица. Хрупкавите пресни зеленчуци ще се комбинират добре с кремообразната текстура на орзотото. Опитайте!
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук