Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Карфиолът се разделя на розички, които се оставят във вряща подсолена вода за 10 минути, след което се изваждат с решетъчна лъжица и се отцеждат.
Яйцата се разбиват до получаване на хомогенна смес. В тях се топят бланшираните розички карфиол, след това - в смес от галета и смлени орехи, а накрая - отново в яйцата. Готовите розички се пускат в горещо олио и се пържат, докато получат златиста коричка от всички страни.
Поднасят се с подлучено кисело мляко и ситно нарязан пресен магданоз.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук