Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Пастата се сварява в подсолена вода според указанията на опаковката.
През това време пилешкото месо се нарязва на ивици, а червеният лук - на тънки полумесеци. Задушават се в малко зехтин и се заливат с MAGGI® Унисос, за да може месото да се овкуси и да придобие апетитен кафеникав загар. Готвят се до пълна готовност на месото.
Стъпка 2
10 Мин.
Приготвя се босилеково песто, като за целта измитият и отцеден босилек, почистеният чесън, кедровите ядки и зехтинът се поставят в блендер и се пасират до получаване на сос.
Стъпка 3
10 Мин.
След като готовата паста се отцеди добре, се прибавя към пилешкото и ястието се разбърква, докато ароматите се смесят. Накрая се добавя босилековото песто и всичко отново се разбърква добре.
Стъпка 4
5 Мин.
Пастата се сервира гореща, като по желание може да се поръси с настърган пармезан.
Пастата се сварява в подсолена вода според указанията на опаковката.
През това време пилешкото месо се нарязва на ивици, а червеният лук - на тънки полумесеци. Задушават се в малко зехтин и се заливат с MAGGI® Унисос, за да може месото да се овкуси и да придобие апетитен кафеникав загар. Готвят се до пълна готовност на месото.
Стъпка 2
4
:
чесън, босилек, кедрови ядки
Приготвя се босилеково песто, като за целта измитият и отцеден босилек, почистеният чесън, кедровите ядки и зехтинът се поставят в блендер и се пасират до получаване на сос.
Стъпка 3
4
След като готовата паста се отцеди добре, се прибавя към пилешкото и ястието се разбърква, докато ароматите се смесят. Накрая се добавя босилековото песто и всичко отново се разбърква добре.
Стъпка 4
4
Пастата се сервира гореща, като по желание може да се поръси с настърган пармезан.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук