Това ястие е оптимизирано за 2 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Свареното яйце, краставичките, морковчето и гъбите се нарязват на дребно. Овкусяват се със сол, черен пипер и счукан чесън.
Стъпка 2
5 Мин.
Сместа се нанася върху филетата, които се навиват на рула и се фиксират с клечки за зъби.
Стъпка 3
20 Мин.
Рулата се слагат в намазнена тава и се пекат до готовност. Поръсват се с настърган пармезан и се връщат във фурната до разтопяването му.
Стъпка 4
5 Мин.
Поднасят се със зелена салата.
Стъпка 1
4
:
яйца, краставица, чесън, гъби, черен пипер, морков, сол
Свареното яйце, краставичките, морковчето и гъбите се нарязват на дребно. Овкусяват се със сол, черен пипер и счукан чесън.
Стъпка 2
4
:
мерлуза филе
Сместа се нанася върху филетата, които се навиват на рула и се фиксират с клечки за зъби.
Стъпка 3
4
:
пармезан
Рулата се слагат в намазнена тава и се пекат до готовност. Поръсват се с настърган пармезан и се връщат във фурната до разтопяването му.
Стъпка 4
4
Поднасят се със зелена салата.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук