Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Лукът се обелва и нарязва на полумесеци. Червените чушки се измиват, почистват и нарязват на едри парчета. Пилешкото месо се нарязва на хапки.
Стъпка 2
15 Мин.
Чушките се задушват до омекване в зехтин, след което към тях се добавят месото и лукът. Ястието се подправя с доматено пюре, къри, червен, черен пипер на вкус и MAGGI® Унисос. Задушава се до пълна готовност на месото.
Стъпка 3
5 Мин.
Пилето със зеленчуци на тиган се поднася горещо с подходяща към него гарнитура като варен ориз или картофено пюре.
Стъпка 1
3
Лукът се обелва и нарязва на полумесеци. Червените чушки се измиват, почистват и нарязват на едри парчета. Пилешкото месо се нарязва на хапки.
Стъпка 2
3
Чушките се задушват до омекване в зехтин, след което към тях се добавят месото и лукът. Ястието се подправя с доматено пюре, къри, червен, черен пипер на вкус и MAGGI® Унисос. Задушава се до пълна готовност на месото.
Стъпка 3
3
Пилето със зеленчуци на тиган се поднася горещо с подходяща към него гарнитура като варен ориз или картофено пюре.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук