Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата е нарязването на зеленчуците. Ето как ги подготвих за готвене: В тиган се слага 20 мл олио. Когато се сгорещи се изсипват подготвените зеленчуци. Готвим 2-3 минути и добавяме ориза. Готвим отново няколко минути.
Слагаме 200 мл вода и маслини. Добавяме кимион и кардамон. Аз обичам кардамон на ориза, но той не е за всеки вкус. Така, че преценете дали да го сложите.
Разтворете MAGGI® Рецепта за Пене Арабиата в 300 мл вода и разбъркайте добре. Изсипете към ориза и върнете на котлона. Гответе още 10 минути. Махнете от котлона и охладете леко ориза.
Напълнете камбите. Сложете малко вода и ги изпечете във фурната. Печете на горен и долен реотан 40 минути.
Ето ги готовите постни пълнени камби с ориз, маслини и праз. Чудна вкусотия, приятели! Това, че са постни по никакъв начин не в минус на ястието, напротив. Богатството от подправки в ориза прави нашите пълнени камби с пленителен вкус. Цветът на камбите е така пъстър, че определено правят мрачните есенни дни по-приятни. Тази постна рецепта с ориз се нарежда в моя списък с традиционни рецепти за Бъдни вечер. Вижте какви други изпитани рецепти има тук.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук