Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Пригответе MAGGI® Малки тайни според указанията на опаковката и го изсипете в тенджерка. Към него добавете домата и моркова, нарязани на ситно, дафиновия лист и чесъна. Налейте зехтин и гответе на тих огън около 10 минути. След това оставете соса да изстине.
Измийте чушките и ги подсушете. С остър нож ги цепнете от едната страна и внимателно отстранете семките, без да махате дръжките.
В купа настържете на фино ренде сиренето, или го пасирайте с пасатор. Разбъркайте го с яйцата и магданоза и напълнете чушките. Поставете ги в тава, покрита с хартия за печене и ги печете до златисто за около 20 минути в загрята на 200°С фурна. Оставете ги да се охладят.
Сипете соса в дълбока чиния и наредете върху него чушките. Сервирайте ястието студено
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук