Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Нарязаните на ситно гъби, моркови и лук се задушават в олио и малко вода за 10 минути.
Стъпка 2
20 Мин.
Долива се още вода, добавя се MAGGI® гъбен бульон и ястието се оставя да ври 20 минути. Прибавя се грах и след като омекне, супата се маха от огъня.
Стъпка 3
5 Мин.
Супата се застройва с жълтъка, разбит в лимонов сок. Поръсва се с черен пипер и сол на вкус.
Стъпка 1
3
:
гъби, морков, лук, олио
Нарязаните на ситно гъби, моркови и лук се задушават в олио и малко вода за 10 минути.
Стъпка 2
3
:
MAGGI® Гъбен бульон 80г, пресен грах
Долива се още вода, добавя се MAGGI® гъбен бульон и ястието се оставя да ври 20 минути. Прибавя се грах и след като омекне, супата се маха от огъня.
Стъпка 3
3
:
жълтък, лимонов сок, черен пипер
Супата се застройва с жълтъка, разбит в лимонов сок. Поръсва се с черен пипер и сол на вкус.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук