Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Карфиолът се измива и разделя на малки розички, а чесънът - на тънки филийки.
Загрейте малко зехтин в тиган с незалепващо покритие на средна степен и запържете карфиола и чесъна до златисто, като разбърквате от време на време.
Разбийте яйцата добре. Добавете прясното мляко и настъргания кашкавал. Посолете сместа, подправете с черен пипер и разбъркайте добре.
Разстелете бутер тестото върху хартия за печене, като повдигнете краищата, за да се получи малък борд, разпръснете карфиола отгоре и залейте с яйчената смес. Печете тарта в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 20 минути. Можете да сервирате топъл или охладен.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук