Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Вземете тенджера и сложете олиото.
Добавете лука, праза, чесъна, целината и чушката.
Гответе няколко минути.
Добавете червената леща.
25 Мин.
Пригответе студена вода за MAGGI® идея за винен кебап.
Изсипете подправките във водата и разбъркайте добре.
Сложете сместа в тенджерата.
разбъркайте и поставете на котлона.
След 20 минути яхнията от червена леща е готова.
Сервирайте топло.
2 Мин.
Поднесете в люта чушка, накълцан магданоз и чесън.
Нарежете зеленчуците.
3
Вземете тенджера и сложете олиото.
Добавете лука, праза, чесъна, целината и чушката.
Гответе няколко минути.
Добавете червената леща.
3
Пригответе студена вода за MAGGI® идея за винен кебап.
Изсипете подправките във водата и разбъркайте добре.
Сложете сместа в тенджерата.
разбъркайте и поставете на котлона.
След 20 минути яхнията от червена леща е готова.
Сервирайте топло.
3
Поднесете в люта чушка, накълцан магданоз и чесън.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук