Зеленчукова супа с телешко месо и пресечена застройка
(0)
120 Мин.
Лесна
Съставки
3
порции
Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Нарежете джолана на малки парчета и го задушете до омекване в малко вода, олио, като добавите и ситно нарязаните зеленчуци.
Стъпка 2
5 Мин.
Към омекналото месо прибавете съдържанието на пакетчето, разредено във вода според указанието на опаковката.
Стъпка 3
10 Мин.
Варете още 10 минути. Махнете супата от котлона и на тънка струйка налейте разбитото яйце, като бъркате. Сервирайте супата гореща.
Стъпка 1
3
Нарежете джолана на малки парчета и го задушете до омекване в малко вода, олио, като добавите и ситно нарязаните зеленчуци.
Стъпка 2
3
Към омекналото месо прибавете съдържанието на пакетчето, разредено във вода според указанието на опаковката.
Стъпка 3
3
Варете още 10 минути. Махнете супата от котлона и на тънка струйка налейте разбитото яйце, като бъркате. Сервирайте супата гореща.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук