Това ястие е оптимизирано за 20 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Маслото се разтопява, след което леко се намазнява дъното на тавичката.
В тавата се поставя първата кора и се поръсва с натрошената извара. Баницата се реди така догоре и след това се нарязва на парчета.
Яйцата се разбиват с малко разтопено масълце. Към тях се сипва содата, разбърква се до хомогенна маса и със сместа се залива баницата.
Печеш в загрята на 200-220 градуса фурна до златисто. След което вадиш и покриваш с мека кърпа.
Добавяш късметите отгоре с помощта на клечки. Важното е да са от сърце. И да ви развеселят празнично!
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук