Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Сложете в купа каймата, лука, магданоза и подправки.
Омесете добре каймата.
Оформете малко продълговати кюфтета.
Вземете MAGGI® Идея зa Сочно пиле барбекю.
20 Мин.
Извадете плика за печене и го разтворете.
Подредете кюфтетата вътре.
Изсипете подправката.
Хванете плика и го раздвижете, така че подправката да се полепи по
кюфтетата.
Вържете плика.
Поставете го в тава.
Печете в топла фурна на 200 градуса за 20 минути.
Не дупчете плика.
Идеята е да не влиза въздух вътре, за да се задуши ястието.
Нарежете на ситно лука и магданоза.
2
Сложете в купа каймата, лука, магданоза и подправки.
Омесете добре каймата.
Оформете малко продълговати кюфтета.
Вземете MAGGI® Идея зa Сочно пиле барбекю.
2
Извадете плика за печене и го разтворете.
Подредете кюфтетата вътре.
Изсипете подправката.
Хванете плика и го раздвижете, така че подправката да се полепи по
кюфтетата.
Вържете плика.
Поставете го в тава.
Печете в топла фурна на 200 градуса за 20 минути.
Не дупчете плика.
Идеята е да не влиза въздух вътре, за да се задуши ястието.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук