Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Разтворете MAGGI® Малки тайни в 1 ч.ч. вода и го оставете за 5 минути, за да набъбне галетата в него. Нарежете лука и доматите на шайби. Подредете ги в гювечета, като ги застъпвате. Посолете. Полейте ги с част от фикса и с половината олио. Запечете гювечетата за 15 минути във фурна, загрята на 200°С.
Дробът се нарязва на филийки и овкусява със сол и пипер. Извадете гювечетата от фурната и разпределете дроба по равно. Полейте отново с фикс и останалото олио.
Запечете ястието за още 10 минути докато галетата от фикса стане хрупкава и златиста. Поднесете ястието топло.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук