Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Каймата се омесва добре заедно със ситно нарязания лук, счукан чесън, босилек, яйце и галета. Овкусете със сол и пипер. Направете малки кръгли кюфтета, изпържете ги до златисто в олио и ги извадете в чиния върху хартия, за да се отцеди мазнината.
За соса разтворете MAGGI® Малки тайни според указанията на опаковката и го сипете в мазнината, в която сте пържили кюфтетата. Добавете домат, нарязан на кубчета, дафинов лист и целите скилидки чесън. Подправете с клончетата мащерка.
Нека сосът да къкри на тих огън около 10 минути. Прибавете кюфтенцата за още 5 минути и сервирайте ястието топло.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук