Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Разтворете MAGGI® Малки Тайни Спагети Болонезе във вода според указанията на опаковката. В подходяща тенджерка ситно нарязаният лук се задушава в малко олио. Гответе няколко минути и добавете каймата. След още 4-5 минути, когато каймата се задуши и я раздробите малко, изсипете фикса. Когато сосът се сгъсти, сложете няколко свежи листенца босилек.
В подходяща тавичка се излива малко от соса и канелоните се подреждат в нея изправени. Напълнете подредените канелони с останалия сос, залейте с готварската сметана, поръсете с настърган кашкавал и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса около 30-40 минути.
Поднесете канелоните топли, поръсени с малко босилек.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук