Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за Капама с телешко е подготовката на продуктите. Нека всичко ви е под ръка за сглобяване на нашата капама с телешко. Продължаваме рецептата за капама с запържването на телешкото месо. В тиган сложете маслото, стрък розмарини когато се сгорещи добавете телешкото месо. Гответе го няколко минути.
Когато телешкото е запържено може да преминем към следващата стъпка от рецептата за Коледна капама с телешко месо. Вземете глинен съд. На дъното сложете кисело зеле. Добавете малко ориз. Отгоре разпределете телешкото месо. Поръсете с червен пипер и чубрица. Върху телешкото месо се слага отново кисело зеле. Поръсва се ориз. Накрая се поставя карначето.
Идва ред и на телешкия бульон. Добавете бульона към водата. Разбъркайте и изсипете в глинения съд. Печете Коледната капама на 200 градуса за 1 час. Приятели, ето че нашата рецепта за Коледна капама с телешко месо е изпълнена повече от успешно. Може да събере без много молби всички на празничната трапеза.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук