Мариновани свински ребърца с червено вино на фурна
(0)
225 Мин.
Лесна
Съставки
4
порции
Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Ребърцата се нарязват поотделно. В една купа се разбиват червено вино, зехтин, мед, черен пипер и MAGGI® Сочни ребра Пикантни. Ребърцата остават в маринатата няколко часа в хладилник.
Стъпка 2
40 Мин.
След това се пекат заедно с маринатата в плика за печене до пълна готовност (около 40 минути).
Стъпка 3
5 Мин.
Сервират се топли, с гарнитура от свежа салата.
Стъпка 1
3
Ребърцата се нарязват поотделно. В една купа се разбиват червено вино, зехтин, мед, черен пипер и MAGGI® Сочни ребра Пикантни. Ребърцата остават в маринатата няколко часа в хладилник.
Стъпка 2
3
След това се пекат заедно с маринатата в плика за печене до пълна готовност (около 40 минути).
Стъпка 3
3
Сервират се топли, с гарнитура от свежа салата.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук