Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Пастата се сварява според указанията на опаковката, след което се измива и оставя в студена вода, докато се приготви сосът. Част от горещата вода се запазва за соса.
Стъпка 2
15 Мин.
Тиквичките се нарязват на едро и се запържват с малко счукан чесън. Щом станат златисти, се добавя сметаната и малко вода (горещата вода от спагетите) и се разбърква добре. След малко се прибавя и отцедената паста и се разбърква добре. Готви се още 3-4 минути, докато сосът се сгъсти съвсем.
Стъпка 3
3 Мин.
Овкусява се със сол, черен пипер и пресен босилек.
Стъпка 1
3
:
паста
Пастата се сварява според указанията на опаковката, след което се измива и оставя в студена вода, докато се приготви сосът. Част от горещата вода се запазва за соса.
Стъпка 2
3
:
тиквичка, чесън
Тиквичките се нарязват на едро и се запържват с малко счукан чесън. Щом станат златисти, се добавя сметаната и малко вода (горещата вода от спагетите) и се разбърква добре. След малко се прибавя и отцедената паста и се разбърква добре. Готви се още 3-4 минути, докато сосът се сгъсти съвсем.
Стъпка 3
3
:
сол, босилек
Овкусява се със сол, черен пипер и пресен босилек.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук