Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Доматите се разрязват на половинки, като вътрешността им се издълбава. Измитите и почистени гъби се нарязват на ивици и се задушават в олио, докато омекнат.
Стъпка 2
15 Мин.
Към гъбите се добавят нарязан копър, черен пипер, чубрица, сол, доматено пюре и част от издълбаната вътрешност. С получената смес се пълнят доматите, нареждат се в намазана с олио тава и се пекат 15 минути на 200 градуса.
Стъпка 3
5 Мин.
Поднасят се топли, поръсени с настъргана моцарела и ситно нарязан магданоз.
Стъпка 1
3
:
печурки, домати, олио
Доматите се разрязват на половинки, като вътрешността им се издълбава. Измитите и почистени гъби се нарязват на ивици и се задушават в олио, докато омекнат.
Към гъбите се добавят нарязан копър, черен пипер, чубрица, сол, доматено пюре и част от издълбаната вътрешност. С получената смес се пълнят доматите, нареждат се в намазана с олио тава и се пекат 15 минути на 200 градуса.
Стъпка 3
3
:
моцарела, свеж магданоз
Поднасят се топли, поръсени с настъргана моцарела и ситно нарязан магданоз.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук