Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Може да използвате свинска рибица (филе) или парче свински врат по ваш избор. Аз използвах рибица. Направете разрежи през 1 см., но не до основата на месото, ами до средата му. Нарежете гъбите на тънки ленти и лука също. Подредете в джобчетата, които се получават в месото, гъбите и лука, като поставяте или само гъби или само лук.
Извадете плика за печене и поставете месото вътре. Поръсете месото с подправката. Нека от нея има и отворте с гъби и лук. Добавете водата в плика. Затворете плика с лентичката, която е към него. Разклатете добре плика. Поставете го в тавичка. Предварително затоплете фурната на 200 градуса.
Не дупчете плика, защото целта е да задушим месото, за да е крехко и сочно. Ето ги и сочното свинско месо. Вижте парата и соса, в който се е изпекло до съвършенство. Всяко парче месо е крехко и невероятно вкусно, а сосът...той е създаден за най-вкусните пържолки.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук