Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за пролетна фритата е нарязването на зеления лук и чесън. След тях се нарязват тиквичката и червената чушка. В дълбока купа се счупват яйцата. Към тях се слага киселото мляко и черния пипер. Разбиват се добре с помощта на бъркалка.
Рецептата за пролетна фритата продължава със задушаването на зеленчуците. В тиган се слага зехтина. Добавят се зеленчуците и се се овкусят с MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци. Разбъркват се добре, след което се добавя спанака. Зеленчуците се готвят 3-4 минути и се заливат с яйцата.
Отгоре се подреждат свежи листенца спанак, копър и магданоз. На котлона тигана се държи около 5-7 минути. Трябва да се образува коричка на основата на нашата пролетна фритата. След това тиганът се поставя във фурната на горен реотан за 10 минути. Важно: Използвайте тиган, който е подходящ за поставяне във фурната. Готовата пролетна фритата се поставя върху чиния и се поднася с любимата салата. Мили приятели, пригответе това свежо, леко и вкусно пролетно ястие и споделете резултата с мен. Ще очаквам с нетърпение вашите отзиви
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук