Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Нарежете хляба на хапки. Сложете го в блендер заедно с чесъна, магданоза и зехтина. Смелете хляба на трохи, след което го смесете с MAGGI® Малки тайни.
Нарежете месото на шницели и го овкусете със сол и черен пипер.
Яйцата се разбиват. Шницелите се топят в тях, после - в трохите, след което се подреждат в тава, покрита с хартия за печене.
Загрейте фурната на 200°С и изпечете месото за 20 минути. Сервирайте шницелите със свежа салата.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук