Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Пилешкото филе се нарязва на едри кубчета, лукът - на полумесеци, скилидките чесън - на филийки.
Олиото се загрява в тенджера и пилешкото месо се запържва от всички страни до златисто.
Добавят се чесъна и лука и се задушават, докато омекнат. След малко се прибавя брашно, разбърква се добре и след минута се подправя с червен пипер, като ястието се залива със 700 мл вода и нарязания на кубчета домат.
Посолете и подправете ястието с черен пипер. Оставете ястието на котлона за около 20 минути.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук