Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Нарежете тиквичките на ленти с помощта на нож за белене или белачка. След това ги оформете като талиатели, като нарежете на две резените тиквички. Нарежете гъбите на тънки резени. Натиснете чесъна и го нарежете на ситно.
В купа смесете водата и сметаната за готвене. Изсипете MAGGI® рецепта за талиатели с гъби и разбъркайте добре. Вземете тиган и сложете олиото. Добавете гъбите и чесъна и задушете за кратко. Изсипете сместа и сложете талиателите от тиквички. Гответе около 5 минути на тих котлон.
Готовите талиатели от тиквички с гъбен сос се поръсват с копър и пармезан. Поднасят се топли.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук