Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Нарежете праза на фини кръгчета и сотирайте в малко зехтин докато омекне. През това време пригответе гъбите: измийте и нарежете на малки парченца. Измийте тиквичките, след това настържете или нарежете на ситно.
Към праза добавете гъбите и задушете за още 5 минути. Не забравяйте да разбърквате. Накрая добавете тиквичките.
Изсипнете опаковката MAGGI® Trattoria a casa Рецепта за талиатели с гъби в 500 ml хладка вода и разбъркайте. Добавете разтворената подправка към задушените заленчуци. Остава да прибавите самите талиатели. Оставете на огъня докато гъбите омекнат – около 7-10 минути.
На финала поръсете с настърган пармезан и малко зехтин. Преди да сервирате, поръсете с нарязания магданоз. Поднесете със сезонна салата.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук