Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Пилешкото бутче се сварява в 500 мл вода. Изважда се от бульона, обезкостява се и се накъсва на малки парченца.
Прибавете към пилешкия бульон сухата супа, моркова и чушката. Варете 10 минути.
Махнете супата от огъня, добавете месото и сметаната и разбъркайте добре. Разсипете я в огнеупорни купички.
Намажете филийките с масло и ги поръсете с кашкавал. Във всяка купичка сложете по една филийка и запечете до златиста във фурната, загрята на 200°C за около 10 минути.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук